onsdag 27. mai 2015

s a l a t




Laksesalat, servert på Adlers flotte Nixon service-
litt luksus på en onsdag!



Salaten er selvkomponert, og mengdene av hver enkelt ingrediens tas derfor på feelingen, og etter hvor mange som skal serveres. Men ingrediensene og fremgangsmåte er som følger:

Varmrøkt pepperlaks
Baby Leaf salat blanding
Rød spisspaprika
Avocado
Rødløk
Vårløk
Stang selleri
Asparges
Mager crème fraîche
Sweet chili saus
Pepper
Hvitløk



Bland salat, avocado og paprika i en serveringsbolle. Skjær opp asparges, og smørdamp i stekepannen. Bland så inn i salaten.
Skjær opp rødløk, vårløk og selleri og bland det inn i crèime fraîche i en egen bolle. Tilsett også ønsket mengde sweet chili saus. Litt fersk hvitløk gir også en deilig smak til salaten, men bare litt- for å ikke overdøve de andre, deilige smakene.
Skjær opp laksen i biter, og vend inn i crème fraîche blandingen.
Hell det over salatblandingen og vend det lett sammen. Spar gjerne litt fisk og asparges for pynt på toppen ved servering!
Deilig sommermat, bon appetit!

Og den lekre tallerkenen, den finner du her


Ønsker dere en fortsatt fin kveld,
og velkommen til langåpent i butikken i morgen
kl. 10-20


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!