onsdag 5. november 2014

Refleksjon rundt to år med L Y K K E!
Selv om prosessen startet for snart 4 år siden, er butikken Lykkelig på Haver nå 2 år!
Det har vært to år med lykke, men selvfølgelig også med beinhard jobbing fra morgen til kveld [ofte på natt]. Det har krevd blant annet tålmodighet [kke bare av oss, men av de rundt oss også..] styrke, pågangsmot, ydmykhet, kreativitet og refleksjon. Å starte noe eget, og bli vellykkede gründere, er en lang prosess. Ideen og konseptet må selvfølgelig være god, for å kunne skap noe spennende- men det er jo egenskapene og pågangsmotet man har for å realisere det som avgjør hvilken vei det går. Vi føler at vi er på riktig vei, og vi er overbevist om at Lykkelig på Haver er et kjærkomment tilskudd til alle de flotte interiørbutikkene som finnes i vårt område- det bekrefter alle de hyggelige kundene våre gang på gang, og ikke minst leverandører og samarbeidspartnere av forskjellige "slag". Alle dere der ute, som gir oss så mye tilbake- vi er jo prisgitt dere. Det er for at dere skal besøke butikken vår, handle i nettbutikken og ønske veiledningstjenester av oss- vi jobber så hardt. Det er gøy å skape sin egen arbeidsplass, det er gøy å bidra med noe nytt, det er godt å styre sin egen hverdag- samtidig må vi bare si at å være sin egen sjef ikke nødvendigvis betyr at vi har så mye mer frihet en andre. Det er ingen andre enn oss som har ansvaret for at vårt AS går rundt og at alle oppgaver utføres, fra drift til kundebehandling. Så friheten ligger i det og kunne legge opp sin egen arbeidsdag, og for vår del være to om alt som skal gjøres- men ansvaret er en mye større del enn friheten... Grunnen til at man holder ut i en etableringsprosess, er fordi man brenner for noe, føler at man får brukt selg selv og sine egenskaper og er med på noe fantastisk! Vi finner ikke lykken, vi skaper den....

Den gang da...i vår lille knøttebutikk, der vi i dag har lager- mens vi ventet på å overta våre nåværende lokaler og lage "ordentlig" butikk!
I vår tid til nå, som Lykkejenter, har vi lært oss at det er veldig viktig med en god dose samarbeid med andre, fremsnakking av flotte folk og ydmykhet til hva andre rundt har skapt. Man får så mye igjen for å ha en god dialog og hjelpe hverandre til å bli bedre. Vi har vært veldig opptatt av å tilføre noe nytt til vårt nærmiljø- ikke "kopiere" det andre rundt oss gjør. Det er hverken de, vi eller kundene tjent med. Vi spiller med åpne kort, og strekker oss langt for god kommunikasjon i alle ledd. Når det er sagt, verner vi helt klart om det vi føler er vår "signatur", vårt uttrykk og det som gjør oss annerledes og spennende. Det vil si at vi har krav og ønsker til de leverandørene vi føler er viktige for oss, og som tilfører de rette tingene butikken. Andre må gjerne forespørre de samme leverandørene, og forsøke å kopiere det vi gjør- vi er sikre på at det er vårt konsept og vår helhet som gjør Lykkelig på Haver til en annerledes butikk. Selvfølgelig lar vi oss alle inspirere av hverandre, og det er en fantastisk god ting! Men det er jo da viktig at man tar med seg inspirasjonen og skaper noe eget, ikke forsøke å gjøre det så likt det andre gjør. Vi tar med våre personligheter inn i alt vi gjør- derfor er det kun vi som kan gjøre akkurat det vi gjør, slik vi gjør det.
 Og det gjelder jo også alle andre som våger akkurat det...


Vi er stolte av butikken vår slik den fremstår i dag...


Har du muligheten, kom innom oss og kjenn på stemningen, atmosfæren og
inspirasjonen vi byr på.
Også er det jo så godt med en deilig kaffe
i hånden samtidig, eller hva?

Åpningstider:
mandag: stengt
tirsdag, onsdag, fredag: 10-15
torsdag: 10-20
lørdag, søndag: 11-16

Velkommen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!