fredag 26. oktober 2012

FredagsWOWGod ettermiddag- for en flott start på helgen vi har hatt her, med gnistrende høstsol på flotte farger!
Virkelig vakkert! Men høsten går mot slutten, og selv om julevarene til butikken får ligge i eskene litt til, begynner vi så smått med litt advents forberedelser.
Et absolutt WOW for adventshyggen, er Sanselig Jul..
Mange av dere vet at denne er på vei til oss, men vi må jo bare vise litt av den her på bloggen også!"Sanselig jul" er en hyllest til julen med vakre bilder og herlige juleideer fra de mest inspirerende interiørbloggerne. Gå på oppdagelse i snødekte vinterhager, vakre rom og eventyrlige julehjem og la deg inspirere til å skape akkurat den julen du ønsker deg.
Boken er på hele 200 sider med mer enn 450 fargebilder i flott kvalitet med stivbind, smussomslag og illustrert omslag.Franciska Munck-Johansen interiørfotograf og skribent, kjent fra bloggen Franciskas Vakre Verden og blader som Vakre Hjem, Interiørmagasinet, Maison etc. står bak boken. Den inneholder et utvalg av de beste juleartiklene hennes, i tillegg til vakre bilder og juleideer fra utvalgte interiørbloggere. 
Boken kommer for salg hos Lykkelig på Haver 3.november, neste helg, når vi åpner i nye lokaler. Vil du være sikker på at du får med deg en bok fra første bestillingen, må du gjerne forhåndsbestille på mail lizann@lykkeliginterior.comHerlige fristelser....Varmt i koppen er ikke å forakte i tiden fremover!


Ha en deilig fredags kveld!
Heidi&LizannIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!