mandag 14. mai 2012

Et lite skritt til.......mot vår store drøm!
Lykkelig Interiør er nå forhandlere av LG Belysning og Interiør!
Vårt sjarmerende, lille lokale på Haver blir derfor butikk, og vi er et skritt nærmere vår store interiørbutikk og kose-seg-plass, Lykkelig på Haver. Men det blir ikke før vi kan slå ned veggen til lokalene ved siden av, og det blir ikke helt enda....men vi ser behovet for egne varer å foreslå i interiørveiledningen, egne varer å supplere med til boligstylinger (i tillegg til det flotte vi er så heldige å få låne av Lyst og DesignMix). I tillegg skal vi selvfølgelig også komme frem til åpningstider, for at alle dere som har lyst til å komme innom og handle hos oss. Info kommer etter hvert, i mellomtiden er det bare å sende mail/ringe om dere lurer på noen av varene. En del av det som kommer inn til en hver tid, blir vist her på bloggen. I butikken kan du også bla i katalogen vår, den samme som ligger på LG sine sider (link over, og til høyre på bloggen). Vi kan bestille det meste.

LG har vi hatt i tankene lenge, og etter et veldig hyggelig møte i deres showrom i Drammen, fant vi ut at dette er leverandøren for oss. Ikke bare har de mye flott å by på av varer, men de er også jordnære og flotte mennesker- med tanker og meninger rundt det å drive butikk og salg av interiørvarer som matcher veldig godt med våre.

I dag skal første bestilling hentes, og noe av det er allerede bestillt av prosjektkunde- til stor glede for oss! Men vi skal pakket ut og få på plass, bilder kommer.Litt av det som kommer i dag..

Mumbai lampe. I første omgang får vi inn den minste, Ø:30/H:57 cm
Phune lampe, den minste Ø:35/H:69 cm
Newton lampe, H: max 46 cm
Chelsea taklampe, denne er stor og flott! H:72/B:39/D:39 cm


Flott lysekrone, Pose Krone. Ø:50/H:95 cm
Vinkjøler og Champagnekjøler
Ø:23/H:22 cm og Ø:43/H:19 cmHotel Westminister klokke, Ø76/D:6,5 cm
Lekre Emma stolen, sand. H:115/B:82/D:88 cm
og puff, H:45/B:70/D:45 cm

Boston lykt, med sort skinnrem. H:66/B:32/D:32 cm


London lykter.
Vi får inn minste og mellomste.
H:41/B:30/D:23 cm
H:58,5/B:30/D:23 cm
Washington lykter
Vi får inn mellomste og største
H:67/B:23,5/D:25 cm
H:83/B:30/D:31,5 cm
Og i løpet av sommeren får vi inn blant annet denne utrolig flott lykten også, i begge størrelser:


Dette var altså et lite knippe av det som kommer til oss, gleder oss til å vise dere litt "miljø"bilder etter hvert. Priser kommer også, når vi har pakket ut.Ønsker dere alle en god start på uken!
Heidi&Lizann


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!