torsdag 19. april 2012

Samarbeid..

...et nøkkelord for oss. Helt siden vi utarbeidet vår forretningsplan i 2010-2011, har vi hatt fokus på at vi ønsker å samarbeide med de driftige damene i vårt nærmiljø. Når man jobber i samme bransje, på et relativt lite sted, er det supert å kunne løfte hverandre frem og utveksle tjenester. Det tror vi at vi alle tjener på- og ikke minst er det jo så HYGGELIG!

Som dere kanskje har sett, samarbeider vi med DesignMix og Lyst i Drøbak sentrum. To lekre interiørbutikker som utfyller hverandre med forskjellig stil og vareutvalg.
I går var vi på besøk i Ås på Krosser gård, hos søte Cathrine, for å se kolleksjonen med stubbemøbler live. De er bare så flotte, for et håndtverk. Overflaten er så finpusset og glatt at å kjenne på de var ren terapi og avspenning- i tillegg til at de er så tøffe som møbler da, selvfølgelig!
"Vår" stubbe er i sin klargjøringsprosess, og i løpet av mai kan stolt vise den frem i våre lokaler, bruke den i styling osv.
Ta en titt på Krosser Åringene HER.via KrosserOm et par uker har vi møte med møbeltapetserer Lene Bergstrøm, også i Ås.
I sitt verksted jobber hun med trekking og stopping av møbler, lager sengegavler, løse trekke til spisestuestoler og lenestoler osv. Vi ønsker å benytte kontakten med Lene i interiørveilednings prosjekter, da kunder ofte har gamle eller slitte møbler de er glade i, men som trenger en "oppfriskning" for å passe inn med endringene som gjøres i hjemmet. Lene bruker tekstiler fra
Designers Guild, Ralph Laurent, Romo, Villa Nova, Kirkby House, Zinc Textile og Scan Aprima- valgmuligheten er mange!!!
Vi skal få med oss en lekker sengegavl, til fremvisning og bruk i prosjekter og styling- råflott!!
Ta en titt på Lenes sider HER.

Linnara Granit, Sunbrella Lin, Smooth Mushroom


Hjemmesnekra bord, stol og sengegavler


Rokokko Love me!

I kveld skal vi i et møte, med planer om å bli forhandlere selv.
Veldig praktisk for oss å kunne ha litt varer vi kan benytte i prosjekter og styling, og et skritt nærmere butikken vi ønsker oss :)
Mer om det kommer når "formalitetene" er plass. Spente!
Sees i morgen for litt WOW!

Heidi&Lizann1 kommentar:

  1. Så gøy med samarbeid. Flotte bedrifter dere har kontakt med.
    Krossers Årringer står på min ønskeliste!!

    Ønsker dere en fiiin søndag!


    AW

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!