mandag 12. mars 2012

Her bor en liten prinsesse...

Odelsjenta på Haver har et nydelig rom. Rommet er fra gammelt av delt i to like deler, med hems på hver side. I dag fungerer de som en lekeroms del og en soveromsdel, praktisk og fint. Vi deler litt bilder til inspirasjon, med dere:


Søte, rosa vimpelrekker er fra Den Lille Vimpelfabrikken, som fine Guttemamma'n står bak.


Har du en liten prinsesse du skal innrede et rom til? Her kommer noen tips for å skape det lyst og koselig, med litt ROSA!1. Rosa tallerkenhylle fra SofiesVilla, kr 769.  2. Sundvik barnebord fra Ikea, kr 285kr. 3. Sundvik barnestol fra Ikea, kr 169  4. Heklet rosa pute fra SofiesVilla, kr 399
5. Liten slagbenk fra Nordal, kr 3900 hos Stabbursbua. 6.Knagg i sølv og hvitt fra Lykkemamma, kr 79kr  7. Liten trekrakk, mokka/grå fra SofiesVilla, kr 279.  8. Lyskjede med sommerfugler fra Lunehjem, kr 460.  9. Spareku fra SofiesVilla, 149 kr  10. Quiltet teppe i rosa/lilla fra SofiesVilla, kr 649. 11. Sundvik seng fra Ikea, kr 895.
Håper dere alle har hatt en fin start på uken.
Her i Drøbak har det virkelig vært en fantastisk vårdag, med strålende sol og 16 grader!
DET kan vi vende oss til :)
Vi ønsker dere en fortsatt fin og solrik uke!
Heidi&Lizann

2 kommentarer:

 1. Dette var et rom verdig en odelsjente ja!! Nydelig panel og vinduer og møbler! Og veldig koselig å se vimplene oppe, TUSEN TAKK for herlig reklame!! (blir glad...) Ja, har det ikke vært fantastisk i dag, det var en lykke å ha inspeksjon , og det sier litt for det betyr ca.12 min spisepause bare:-)
  Klem♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det <3 Vimplene gjør jo også virkelig prikken over i en her. De er aldeles nydelige. Ikke rart vi måtte ha to;)
   Ha en nydelig dag i solen!

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!