fredag 9. mars 2012

FredagsWOW

BoBedre spør oss om dette er årets mest eksklusive bolig? Om det er etter din stil og smak, eller ikke- et WOW fortjener det vel uansett!?

Innredningen i denne privatboligen i Sydney er et mesterstykke i vakkert håndverk og materialkontraster. Bakmannen er norske Paul Anders Hoen, som sammen med sin australske kollega Brian Hess i firmaet Hess/Hoen har skapt et unikt hjem der alt er håndlaget.

Håndverksmessig mesterstykke
Gulvet i storstuen består av mørkoljede eikebord, som er håndhøvlet. Ulike teksturer og overflater fungerer sammen på en sofistikert måte.


Lekkert uterom..


Håndlaget speil
Det tre meter høye speilet er håndlaget av Charls Hewitt Gallery, og er belagt med bladgull. Speilet har gjennomgått en aldringsprosess for å få en mer antikk karakter.
En moderne lysekrone i taket, Allegro Assai av Atelier Oi.  


Fire meter takhøyde
Den sentrale hallen skjermes fra inngangspartiet av håndsmidde smijernsdetaljer i et overdimensjonert blomstermønster. Himlingen i selve hallen er på over fire meter, og de kraftige og rustikke eikedragerne i taket er en sterk kontrast til den moderne lysekronen.


Håndlagde betongfliser
Hovedinngangen, med sekskantede betongfliser- håndlagede.


Mottagelsesrom
Et sirkulært mottagelses rom, med utsikt over Sydney havn.


Dramatisk interiør
Dramatiske motsetninger på kjøkkenet! Mørkt og lyst, svartlakkert innredning og lyst eikegulv,  industripendler over kjøkkenøya og elegant prismekrone over spisebordet.Kunsten er i detaljene
Kunsten er i detaljene.. fotografi av Tamara Dean.


Sofistikert interiør
Skrivebord med stramme, rette linjer og en stol fra Argentina i skinn og bøffelhorn.
Igjen- sterke kontraster.


Armaturer i kobber
Samtlige armaturer i huset har gått igjennom en aldringsprosess for å skape en lett bronseaktig overflate. Det håndslepne speilet består av tre lag, har avrundede kanter og to vegger i badet for å øke følelsen av plass og drama.  


Håndblås glasslampe
Sengens hodegjerdet er trukket i semsket skinn med kobberknapper, og den pendelen i gyllent glass er håndblåst.
via BoBedreSnakk om gjennomført eksklusivt! Om vi hadde hatt dette budsjettet å innrede for i våre egne hjem, ville vi valgt det samme? Neppe.. Men det er gøy med litt inspirasjon fra alle stiler, og man finner stort sett alltid NOE man synes er spennede/lekkert/fint/sånn vil jeg også ha!!!Ønsker dere alle en litt eksklusiv fredag!
Heidi&Lizann


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!