lørdag 10. mars 2012

Dream BIG!

Lykkelig Interiør er i ferd med å bli akkurat det vi håpet det skulle bli, og vi får stadig tilbakemeldinger som viser oss at vi utfører vår visjon; " å skape harmoni, balanse og lykkelig interiør for våre kunder". Vi er så glade for at vi tok sjansen, for at vi turte å satse- og selv om dette er ett lite ledd i en ganske omfattende forretningsplan, "Lykkelig på Haver" som vi utarbeidet i 2010-2011, så er vi gang og jobber med det som gir oss så mye glede. Vi er gründerkvinner, og vi er stolte av det! Og til alle dere andre der ute, som følger drømmer og jobber hardt for oppnå de målene dere har satt dere- vær STOLTE av dere selv dere også! Dere fortjener all skryt og gode ord dere kan få!


Pinned Image


En av de som satser stort, er vår samarbeidspartner Veronica i TM Design. Som kanskje noen av dere har fått med dere vil hun jobbe 100% med TM fremover, og dermed kunne ta inn flere møbler og utvide sortementet enda mer. Hurra for det! Flere flotte møbler, til fantastiske priser! TM vil også snart åpne for nye visninger i Hønefoss.
Da vi trenger bedre arbeidsplass til alle prosjektene vi har foran oss, må nok vårt lokale på Haver, bli litt mer kontor-ish en det er i nå. Vi beholder en del møbler der slik at vi kan vise frem til våre prosjektkunder, og til de av dere som ønsker å ta en titt på det vi har. Det vil ikke bli fast åpningstid for dette, slik det er nå, men visning etter avtale. Alle henvendelser for dette, går via TM.

Pinned Image

Vi har jo egentlig akkurat begynt, og ønsker jo å gi alle dere som har uttrykt at dere gjerne vil se møblene før dere kjøper, (og har kortere vei til Drøbak en Hønefoss) muligheten til det. Men sånn er det noen ganger, at ting endrer seg fortere enn man hadde ventet- og det er jo egentlig bare positivt! Det betyr jo at vi alle er der vi skal være, med masse å gjøre!

Pinned Image

Mye spennende i vente for Lykkelig Interiør fremover, håper dere henger med- vi setter så pris på hver og en av dere som kommer med gode ord, leser bloggen vår, kommenterer, liker på facebook osv osv....alt dette er til kjempestøtte for oss, og vi som alle andre trenger disse bekreftelsene.
 Tusen takk! ♥Nå skal vi en tur på kontoret for et aldri så lite intervju!
Happy lørdag!
Heidi&Lizann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!