tirsdag 6. desember 2011

Christmas tree, O'Christmas tree!

Som for det meste vi tar inn i våre hjem, finnes det også en trend for juletrær. De siste årene har det vært trendy med høye, tynne trær med ujevne og spredte grener-. som for eksempel sedertre. De gir et litt røffere uttrykk, og er veldig i tråd med det rustikke og naturlige vi ser mye av i møbler og interiør nå.Bilder lånt fra Klikk.no
Kollasj Lykkelig Interiør 


Sjarmerende! Men kanskje ikke din stil? Det er jo det som er så fint med trender- de er på en måte"veiledende", og man velger jo akkurat det man trives med selv. En høytid som julen er preget av mange tradisjoner, og juletreet skal kanskje være fyldig, frodig og grønt- som alltid.
Uansett hva du velger- her kommer litt inspirasjon.


Bilder lånt fra Country Living, Bo Bedre dk, Pinterest"Det perfekte juletre? Alle juletrær er perfekte"!
Charles N. Bernard


Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld!
Heidi&Lizann


3 kommentarer:

 1. Enig med siste sitat...!! Jeg synes de litt skjeve og rare trærne er kjempekule, men innimellom er sensuren streng her i huset:-)
  Klem♥

  SvarSlett
 2. Hehehe! Ja, sånn er det- vi er jo ikke alene om å skulle like det man tar inn i huset. Men du kan jo gjøre som meg- ha et mini sedertre i tillegg. Mester Grønn har noen veldig søte :)

  Klem, Lizann

  SvarSlett
 3. Fantastiske juletrær!
  Vi i Lykkelig har faktisk plantet 2500 juletrær på Haver Gård, de skal vokse å bli store slik at vi i årene som kommer kan invitere til selvhugst-servering og førjulskos. Bare å glede seg;)

  Klem Heidi

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos oss!